Kent u dat; goede voornemens
die stranden wegens chronisch tijdgebrek?
Natuurlijk probeert u zo goed mogelijk voor uzelf te zorgen, maar die broodnodige massages schieten er helaas bij in, simpelweg omdat de tijd ontbreekt.

De oplossing is simpel: haal de masseur in huis!
Wij komen bij u langs op een tijd dat het u schikt. Of het nu gaat om een sportmassage om 7 uur ’s morgens of een heerlijke ontspannings-massage voor het slapen gaan; alles is mogelijk. En dat voor een concurrerende prijs en een redelijk voorrijdtarief.

De masseur neemt alle benodigdheden mee. Het enige wat u hoeft te verzorgen is een rustige, eventueel verwarmde ruimte. Een hoekje in de huis- of slaapkamer is vaak voldoende. Of wat dacht u van een massage in uw eigen tuin op een zoele zomeravond?
En hebt u al eens gedacht aan een massageparty bij u thuis? Wij komen u en uw gasten een heerlijke stoelmassage geven en kunnen desgewenst ook een kleine cursus geven. Vraag naar de tarieven en mogelijkheden; wij maken graag en passende aanbieding voor een geslaagd feest!

TIP
Wilt u een massage cadeau doen? U kunt bij ons een cadeaubon bestellen, maar ook een verrassingsafspraak regelen voor de jarige, de jubilaris, of gewoon voor iemand van wie u vindt dat diegene dat verdiend heeft