Ontspanningsmassage
Met de klassieke Ontspanningsmassage komt u even helemaal tot rust, terwijl de masseur alle spanningen uit uw lichaam wegwerkt. Doordat de doorbloeding wordt bevorderd voelt u zich als herboren.
Deep Tissue massage
De Deep Tissue massage combineert oosterse met westerse technieken. Het bereikt de dieperliggende spieren, waar vaak chronische spanning zit die stress én pijn veroorzaakt. Het helpt het lichaam ontspannen, maakt blokkades los en stimuleert de energiestromen.
Voetreflexzone therapie
Voetreflexzone therapie is bedoeld om bestaande en latente klachten op te sporen en te behandelen. In de voeten weerspiegelt zich immers de gehele mens. Heel geschikt voor mensen die veel met hun hoofd werken, maar ook bijzonder geschikt voor ouderen!
Sportmassage
Sportmassage vóór en/of na het sporten is een uitstekende manier om de spieren te verzorgen. Door de verbeterde doorbloeding helpt het blessures te voorkomen, sportprestaties te vergroten en spierpijn te verminderen.
Zwangerschapsmassage
Een Zwangerschapsmassage is gericht op het ontspannen van de rug en de benen die het zwaar te verduren hebben. De massage is een combinatie van ontspanningstechnieken en voetmassage. Wanneer vocht vastgehouden wordt kan ook lymfedrainage toegepast worden. Tijdens de eerste 3 maanden van een zwangerschap worden geen massages gegeven.
Aqama® massage
Bij Aqama® massage ligt u op een met warm water gevuld kussen, dat zich helemaal naar uw lichaam vormt. Het warme water in het kussen werkt heel rustgevend. Deze techniek is bij uitstek geschikt voor de behandeling van rug-, nek- en schouderklachten, maar ook bij bv. zwangerschap.
Bindweefselmassage
Wanneer met speciale technieken het bindweefsel geprikkeld wordt, kan er een regulering van organen tot stand komen. Het is dus mogelijk om via de huid invloed uit te oefenen op bijv. het functioneren van maag en darmen, maar ook op de circulatie in armen en benen. Het effect van de bindweefseltechniek werkt zeer diep door.
Stoelmassage
Met een stoelmassage kunt u in heel korte tijd weer vol energie aan de slag. Het is een effectieve drukpunten-massage die over de kleren heen wordt gegeven, terwijl u op een speciale massagestoel zit. Uitstekend geschikt voor de moderne drukbezette mens die weinig tijd heeft, maar wel regelmatig aan zijn gezondheid wil werken.